DUYURULAR

Merve Akça Ya gittiğin gün özlersem.. Şiiri



Facebook'ta Paylaş! Twitter'da Paylaş! Sık Kullanılanlara Ekle!
Harf Boyutu Küçült Harf Boyutu Normal Harf Boyutu Büyüt
Puanınız kaydedildi.
Teşekkür ederiz.
0,0
0
Şiire puan verin!

Merve Akça

Ya gittiğin gün özlersem..

Öyle az kaldı ki... Mutluluğa veda etmeme o kadar az kaldı ki..
Sen yokken; her zaman bir şeyler söyler gibi bakan gözlerini hatırlarım bundan sonra.
Sen yokken; bütün tebessümlerine ağlarım. Bütün şarkılarımızı dinlerim. Ve bütün mutlulukları kaldırırım sandıklara.
Sen yokken; ben, sen olurum.
Sen yokken; kabuslarımı buruşturup sulara atarım, ve sadece senin olduğun rüyalarda ben varım!
Sen yokken; kokunu özlemek nasıl bir şey onu anlarım...
Sonunda güleceksem eğer git! Her gece başını yastığına koyduğunda ben geleceksem eğer aklına git! Yine beni seveceksen eğer git, ama sevmeyi unutacaksan kal burada!
Yokluğuna alışmak istemiyorum... Sensizliği tatmak istemiyorum. Seninle tamamken, yarım kalmak istemiyorum. Ama gitmelisin, biliyorum.
Yanımda değilsen, gözlerimi kırpmaktan korkarım. Aksın istemem göz yaşlarım. Ve ıslansın istemem dudaklarım gözyaşlarımla. Yine bir damla da asılı kalsın istemem tüm anılarım. Ağlamak istemem. İstediğim tek şey sen olursun!
Düşünüyorum da; yanımda değilsin ve ben sadece senin hayalinin verdiği huzurla yetinmeye çalışıyorum. Anlatabilir miyim sence? Ya da anlayabilirler mi? Gideceksen eğer, döneceksinde! Dönmeyeceksen hiç gitme...
Benim çarem benden uzaklarda... Kalbimiz birbirine ne kadar yakın olsada, olmayacaksın yanımda. Beklemekle geçer mi yıllar... Sabretsem nereye kadar?
Ya gittiğin gün özlersem..? Başını yüzümden çevirdiğin anda nasıl tutabilirim gözyaşlarımı? Sana veda ederken nasıl bırakabilirm ellerini? Sen giderken nasıl bakarım arkandan..? Hepsi geçecek, tek teselli sözcüğüm bu zaten!
Senin de en az benim kadar üzüldüğünü biliyorum. her günün sonunda biraz daha yaklaşıyor ayrılık saati ... SENİ ÇOK SEVİYORUM HERŞEYİM...

Bu şiir toplam 1.773 kez okundu.
8.02.2009

özlem aktas
emin ol ki yazdiklarini bir cok kisi hissediyordur...sevgiliden daha degerli ne vardir ki?o canindan can kanindan kandirr..ellerine saglik..basarilar..

9.02.2009 22:47:42


Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©