DUYURULAR

Gülbiz Gülüm GÜLÜME Şiiri

Facebook'ta Paylaş! Twitter'da Paylaş! Sık Kullanılanlara Ekle!
Harf Boyutu Küçült Harf Boyutu Normal Harf Boyutu Büyüt
Puanınız kaydedildi.
Teşekkür ederiz.
4,0
1
Şiire puan verin!

Gülbiz Gülüm (gülbiz)

GÜLÜME

Beni sen öldürdün! İçinde işledin bu cinayeti.
Senden kalktı cenazem.Beni ölü yıkayıcıların eline bıraktın.Hortumlarla yıkadılar beni sen uyurken.Saçlarım ıslak kaldı ``nasıl olsa artık hastalanmayacak´´ dediler.Tabuta koydular ve gittiler.Sırtım tahtalara battı da şöyle güneşe doğru çeviremedim kendimi.Bilirsin ben güneşi çok severdim.Sonra beni sokaklarda dolaştırdılar.``Onun kenti burası.Bak, senin gibi nice tabutlular var burada´´ dediler.Evet, içinde öldürdüğün ben, hiç dışarı çıkamayacak.

Senin kentinde çürümeye mahkum oldum.Bunu da yaptın işte bana.Ölü bir kadına şiirler yazdınn..Kendininde öldüğünü bilmedenn..ama merak etme , seni ortada bırakmadım ,ben kaldırdım cenazeni..kıyamadımm günlerce,haftalarca bırakmadım ellerini..çok yoruldum..kentlere,sokaklara gömmedim seni,mezarını tırnaklarımla kazıdım ,öyle derin açtım ki kabrini ,üzerini örttüğümde artık imkansızdı çıkman..yetmez dedimm..ya bi gün yenilirsem rüyamdaki küçük çocuğaa..üstüne şarkı mezarlığı yaptım..anıları da unutmadım onlarıda koydum birer birer mezarlarınaa..dedim yaa çok yoruldum ,ama son bi işim daha vardı.. ne seni ne şarkıları nede anıları mezardan çıkarmıycak yalanlarına koca bi mezarlık yaptım..diğerlerine ulaşmak şimdi imkansızz..
arada ziyaret ediyorum mezarını,sadece küçük bi çocuğa gülümsüyorumm.. küçük bi yüreğin içinde, kocaman sen mezarlığı var..yükü çok ağırr,yalanlarını koyduğum yer halaa kanıyoo ,iyileşmedi anlıycann..
şimdi susuyorumm..susarak yazıyorum söylemek istediklerimi..

UNUTULMAK KADAR ACIDIR BAZEN CANDA YAŞAMAK
YÜREĞİNDE BIRAKMA BENİ...


Bu şiir toplam 408 kez okundu.
19.07.2008 04:37:44

Bu şiire henüz yorum yapılmamış.

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©