DUYURULAR

alpay uzal ===SEN GİTTİN DÜ Şiiri

Facebook'ta Paylaş! Twitter'da Paylaş! Sık Kullanılanlara Ekle!
Harf Boyutu Küçült Harf Boyutu Normal Harf Boyutu Büyüt
Puanınız kaydedildi.
Teşekkür ederiz.
0,0
0
Şiire puan verin!

alpay uzal (güzelgözlüm)

===SEN GİTTİN DÜ

matemli bir bahar sabahı,gözlerimde ağlamaklı geçen dünya kadar ağır gecenin kanlı izleri.dün bütün hayyallerim yıkıldı kırıldı kuru dallar gibi ,yüreğimin ateşlerinde yandı birer birer gözlerimin önünde ve hayat elimden kayıp gitti sımsıkı tutarken.
sen gittin dün akşam vakti karanlık çökerken,giderken kalan sessizlik çıklıkları sustururken.kara bir leke sürüldü kaderime ve bundan sonraki yollarımda da karanlığın kendisinden de kara gölgesi kaldı.giderken kararan dünyam senden sonrada hiç aydınlanmayacak bir daha yüreğim tutmayıp içindekilerini asla haykıramaycak.
sen gittin dün akşam vakti yollarında seni beklerken, geldiğin yola değil bilemediğin bir yola döndü kalbinin yönü,hiç bu kadar hissetmemiştim kalbimde çaresizliğin acısını.seni o yoldan kollarından tutup döndüremedim ve hiç unutamam artık dünü.
her gün pişmanlık duyacak bu kalbim, sonra ellerimi sıkıp kızacağım kendime tutsaydım çevirseydim seni o yoldan diye...
sen gittin dün akşam bir parçam değil ben gittim benden ama seninle gelmedi bu bedenim, gittin yolların uçurum kenarından gözlerine bakarak son verdi hayatına.ve beni bensiz bıaraktın seni sevn bir kalp ile çaresizce tek başına.
sen gittin dün akşam keşke beni öldürseydinde öyle gitseydin,kulaklarımı sağır etseydinde ayrılık sözlerini duymasaydım, gözlerimi kör etseydinde gidişini görmeseydim.neyse sen gittin dün akşam sen gittin ...

Bu şiir toplam 642 kez okundu.
25.10.2007 22:45:34

Bu şiire henüz yorum yapılmamış.

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©