DUYURULAR

alpay uzal ====SEVİYORUM VE ÖZLÜYORUM SENİ===== Şiiri

Facebook'ta Paylaş! Twitter'da Paylaş! Sık Kullanılanlara Ekle!
Harf Boyutu Küçült Harf Boyutu Normal Harf Boyutu Büyüt
Puanınız kaydedildi.
Teşekkür ederiz.
5,0
1
Şiire puan verin!

alpay uzal (güzelgözlüm)

====SEVİYORUM VE ÖZLÜYORUM SENİ=====

kendimi dalgaların vurduğu kırık dökük sandallara ,göç ederken kanadı ve umutları ansızın kırılan kuşlara benzettim.bazen içimden silinip gitmek geldi bu hayattan unutulan aşklar kaybolan anılar gibi silinip gitmek...tam hayattan koparken ,yüreğimi sandal misali kırıp döken dalgalardan şefkat, kanadımı ve umutlarımı kıran rüzğarlardan sıcacık esintiler takıldı kanadıma.ve seni çıkardı karşıma.şimdi sen varsın hayatta son umudum ve son çarem.

ŞİMDİ ;

seviyorum ve özlüyorum seni.yağmur bekleyen susuz topraklar gibi yollarını gölzüyorum.sen bende bir ben oldun, sen olmazsan ben bende yokum sensiz sanki bu koca dünyada birşeyler eksik yada ben ,ben bu dünyaya çoğum.

seviyorum ve özlüyorum seni.kuru bir yaparak misali ,baharı yani seni bekliyorum .her gidişinde.Sen giderken kırılan hüzünlenen kalbimi sarmanı bekliyorum.Hangi anda çıkıp geleceğini bilmiyorum,her an şimdi gelirsin diye kalbimden geliş umudunu hiç eksik etmiyorum.

Senin için inat ettim bu hayata, bağladım bir bir kopan bağlarımı senin atttığın dügümlerle ,hayatın yarım kalan duygularına.Seni rüyalarımda görmenin umuduyla erken kapattım gözlerimi, erken karatttım...yinede seni hayal etttim dalarken gözlerim belkide hiç uyanamayacağım bir uykuya.
Yüreğimide aşkın sıcaklığı bazen,yeni alevlenmiş bir ateş gibi yaksada yollarını beklerken o soğuklarda, kuru ayazlarda,içimi ısıttı.Bazen senin hayalin o kadar gerçek oluyordu ki gözlerimde, bir kuş kafese düştüğünde kalbinin atışı nasıl olursa benimde kalbim öyle atıyordu .

seni sevmek ve özlemek varya bana sensizliklerde tutunduğum dal oluyor uçsuz buçasız karanlıklara düşerken,seni sevmek ve özlemek varya, bana sensizliklerde sığındığım bir koy oluyor fırtınalar eserken.
SENİ SEVİYORUM VE ÖZLÜYORUM ....


Bu şiir toplam 684 kez okundu.
25.10.2007 18:53:25

berrin evci
süperrrrrrrrr

2.02.2008 17:33:40


FATMANUR AYDIN
Her zaman ki gibi çok güzel olmuş sen bu işi biliyorsun ya gerçekten...

21.01.2008 11:03:08


Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©