DUYURULAR

çoban yıldızı HAYATIMIN ANLAMINA Şiiri

Facebook'ta Paylaş! Twitter'da Paylaş! Sık Kullanılanlara Ekle!
Harf Boyutu Küçült Harf Boyutu Normal Harf Boyutu Büyüt
Puanınız kaydedildi.
Teşekkür ederiz.
0,0
0
Şiire puan verin!

çoban yıldızı (çoban yıldızım)

HAYATIMIN ANLAMINA

Biliyor musun bir tanem..!?
Anlatmak isteyip de anlatamadığım o kadar çok şey var ki nereden nasıl başlayacağımı bilemiyorum..Fakat bildiğim ve inandığım bir tek şey var oda seni çok ama çok seviyor olmam. Hem de bir tanem taparcasına..!
Hani ilk defa göz göze geldiğimiz o anı hatırlıyor musun;kaçamak bir buluşmasıydı bu gözlerimizin.seni istiyordum biliyordun.bakışların duyguluydu anlayışlıydı özlemliydi zaman zaman.Hiç bilmediğim bakışlarını dinliyordum seni dinliyordum.Dağ başında apansız karşıma çıkan bir pınardı sanki gözlerin..Eğilip su içmek istiyordum kirpiklerinin arasından.içimde yaktığın ateşi söndürmek istiyordum ama o ateş git gide büyüdü işte;şimdi birazda sen yan .. artık benim yanacak yerim kalmadı....!
İnanamıyorum bir türlü; tuttuğum ellerin mi ? öptüğüm dudakların mı..?
Kim bilir belki de yoksun ben bir rüya görüyorum ve az sonra uyanacağım.Her şey ansızın silinecek.. Ne saçların kalacak ortalıkta nede gözlerin..Yine kahredici yalnızlığıma döneceğim. Biraz daha yıkılmış .biraz daha sensiz...!
Dudaklarım kurumuştu içim yanıyordu suya hasret kurumuş bir ot gibiydi;yağmur olup yağdın üstüme yeşerdim filizlendim.. Sonra.......!
Sonra bir tanem koku verdin renk verdin.şimdi bırakıp gidersen bir defa ve son defa yine kuruyacağım dağılıp toz olacağım anlıyor musun.?Çünkü senden sonra kimse gelmeyecek biliyorum;kimseler çalmayacak kapımı..Gidersen beni bana mahkum edeceksin.keşke ölsem diyeceğim o zaman... keşke ölsem..! Şimdi bir tanem sendeyim,seninleyim,seni yaşıyorum.Beni bana bırakma;senden bir parçayım artık.Belki de baştan başa sen oldum farkında değil misin.!? Ama beni bana bırakma..!Günden güne yok olmaktayım.Bütün ışıkları kaldırıp attım bir yana anlıyor musun.?
Gökyüzü güneş olsa sensiz karanlıktayım..Karanlıkta..!
Bekle sevdiğim..bekle canım ...! İnan ki kavuşmamıza çok zaman kaldı;çok az zaman .....
Canım ..her şeyim.. bir tanem.........

Bu şiir toplam 878 kez okundu.
30.06.2007 00:54:12

candan candan
karını hala satıyonmu
iyi sikiliyo yarak yalıyo karın

22.12.2012 12:25:25


candan candan
kavat öldünmü sesin çıkmıtor

22.12.2012 12:24:15


serminbalaban
harikasin askim herzaman yanindayimhayatimin anlami harikaaaaaa seni s.........

7.07.2007 01:56:56


Melek Caliskan
yüregine kalemine saglik cok güzel yazmissin cobanyildizi biliyormusun bu siir sana cok ugurlu geldi sen ne demek istedigimi anlarsin...sevgiler melek

2.07.2007 11:32:54


YALCIN SAHIN
TEBRIK EDERIM BASARLAR YUREKTEN GELEN BIR SES SANKI

1.07.2007 21:36:18


Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©