DUYURULAR

burcu baspınar YARINSIZ BİR YALANSIN!!! ARTIK SADECE GERİDE KALANSIN! (2) Şiiri

Facebook'ta Paylaş! Twitter'da Paylaş! Sık Kullanılanlara Ekle!
Harf Boyutu Küçült Harf Boyutu Normal Harf Boyutu Büyüt
Puanınız kaydedildi.
Teşekkür ederiz.
0,0
0
Şiire puan verin!

burcu baspınar (sevmeyisevmek)

YARINSIZ BİR YALANSIN!!! ARTIK SADECE GERİDE KALANSIN! (2)

Hadi güne hazırlan. Yaşadıklarımızı unutmaya, YAŞAYAMADIKLARIMIZI YAKMAYA BAŞLA.Hayallerimizin ütopya olduğunu nerden bilebilirdik ki bugün yaşanmasaydı! Aşk bize güvenip verdiği büyüsünü, sırlarını, cesaretini, heyecanını, gözü karalığını, yoğunluğunu , YORGUNLUĞUNU ve o TAKLİDİ İMKANSIZ SANILAN YÜREK ÇARPINTISINI geri alacak. Bunlar olurken içimiz bir an çok üşüyecek, sonra geçecek... Aslanlar gibi devam edicez hayata..Hayatta kalmaya ayakta kalmaya devam etmekle eşlik edicez..Birbirimizden gidicez ama kendimize daha sağlam gelicez!!!Her Hata tecrübeyi olgunlaştırırmış..Aslında adımız hataymış! adını yanlış koymuşuz biz..Bu bir kayba giden kazançtı! Belki bir gün kayıplar kaybolur ve o olmaz olası pişmanlıklarını da beraberinde götürürler!! Düşmeyi öğrenmeden kalkmayı da öğrenemezsin be sevgili!! Ama sen kalkarken de düşüyorsun..artık sabrımın da sabrı kalmadı!!bak şimdi sen üşüyorsun!!
Hadi bırak artık üşümeyi.fazla vakit yok sevgili!birazdan yarın olacak.Aşkta yarın yoktur eski sevgili.
Eskir misin yüreğimin ismi,
...Yarın olunca silinir mi anıların resmi!
BURCU BAŞPINAR!

Bu şiir toplam 538 kez okundu.
10.01.2009 02:02:53

burcu baspınar
benhür değerli yorumun için teşekkürler..ama zaten karmaşık bir döngü yaşayan bir birlikteliğin bitiş noktasını anlatan bir yazınsallıkta sıradanlık olması taraftarı değilim..yaşananların karmaşasını yürek ve beynin<duygu ve mantığın> savaştığı bir tema bu..bizzat yaşadıklarımı anlatırken sıraya koyma gereği duymadım..diğer şiirlerimide okumanızı ve değerlendirmeniz dileklerimle mutlu kalın!!

11.01.2009 14:12:42


Benhür felek
güzel olan duygu-düsünce-sevgi hasreti-özlemi doldurmuşsun bir boğçaya-Bir okur olarak boğçanın içindeki o güzelim imce-ve güzelliklere ulasamıyorumki.Bir düzen ver mısralarına-Güzel kaleminden dökülen mısralardan bizi mahrum kılma.

11.01.2009 13:37:35


Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©