DUYURULAR

Cumali Cumalioğlu Kısaca Hayatım Şiiri



Facebook'ta Paylaş! Twitter'da Paylaş! Sık Kullanılanlara Ekle!
Harf Boyutu Küçült Harf Boyutu Normal Harf Boyutu Büyüt
Puanınız kaydedildi.
Teşekkür ederiz.
0,0
0
Şiire puan verin!

Cumali Cumalioğlu

Kısaca Hayatım



Adı ve Soyadı : Cumali Cumalioğlu
Bulunduğu Şehir: Malatya
Yaşadığı Ülke : Türkiye
Doğum Tarihi : 10.03.1962
Kısaca Hayatım
Ben Malatya, Hekimhan Yama Dağı eteklerinde bir köydenim. Dağlıyım! Soğuk dağ suyu içmişim yani sertim. Ama haksıza haksızlığı karşı! İlk ve orta okulu Malatya`da, liseyi Ankara Anıttepe Liseside okudum. Uludağ Üniversitesini 3. sınıftan terk ettim. Anadolu Üniversitesi, Kamu Yönetimi`ni bitirdim. Ankara`da Beethoven Gece Kulübünde garsonluk yaparken askeri darbeye çaptım. O yıllarda ve daha sonrasında yazdığım şiirleri Darbeyi Anarken adlı bir kitapta toplamak istedim. Yayınlama şansım olmadı. Babıali`de 36 ay boyunca amatör şair-yazarlara yönelik bir dergi çıkardım. Şimdi kamu görevlisiyim. Evliyim. Dijle ve Fırat isimli iki çocuğum var. Ve ben şairim / namus işçisiyim / yani yürek işçisi / korkusuz / pazarlıksız / kül elenmemiş! Alıntıdan da anladığınız gibi Ahmed Arif ve Enver Gökçe hayranıyım.

Bu şiir toplam 603 kez okundu.
17.11.2007

Cumali Cumalioğlu
Sayın adaşım! Sana nasıl ulaşacağımı bilmiyorum. E-posta adresi vermiş olsan daha rahat bir iletişim kurabilirdik. Ama vermemişsin. Bu mesajı da görebilir misin bilmiyorum. Sevgilerimle... Gözlerinden öpüyorum. (Yaşça benden küçük olduğunu düşünüyorum.)

28.11.2007 02:58:44


cuma soylu
selam cumali bey şiirlerini fırsat buldukca okuyom yüreğine sağlık kısaca yama dağından bas etmisin çok güzel ama köy yok bende bir yanım munzur bir yanım bey dağı çenğeli deli dağında direğiyim insanık meleğiyim sana katılıyorum toprağım sağlıklı ve mutlu yarınar umuduyla hoş ca kalın cuma soylu

18.11.2007 06:55:38


Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©