DUYURULAR

Sevim KOCABAŞ ONUN İÇİN Şiiri



Facebook'ta Paylaş! Twitter'da Paylaş! Sık Kullanılanlara Ekle!
Harf Boyutu Küçült Harf Boyutu Normal Harf Boyutu Büyüt
Puanınız kaydedildi.
Teşekkür ederiz.
0,0
0
Şiire puan verin!

Sevim KOCABAŞ

ONUN İÇİN

Pat diye başlıyorum ama biliyorsun patavatsızım, yaparım bazen. Endişelerim var benim, ikimiz hakkında... önümü göremiyorum. Korkuyorum. Boşluktayım sanki... Neden benle hiçbir şey paylaşmıyorsun. Niye hayatına dahil olamıyorum? Herşey güzelken niye geri çekilmek için fırsat bekliyorsun? Niye gittin mi gelmiyorsun? Bende gidince kime gidiyorsun? Çalışıyorum diyeceksin, hiç mi özlemiyorsun? Ben kimim, neyinim? Dönemeyişlerin neden? Bana başkasından mı geliyorsun? nereye gidiyor ilişkimiz, biliyor musun yolun sonunu? Merak ediyorum!
Evet seviyoruz. Ya sonrası... Koca dünyayı iki kişi göğüsleyebilecek miyiz? Var mı gücümüz? Benim nasıl olduğum umrunda mı? Aklına geliyor muyum? Korkuyorum, şaka değil içim titriyor. Endişelerim var. Aldatılmaktan, terkedilmekten, senden, herkesten... Nabıyorsun sen? Bu aşkın sonu nereye gidiyor? Ne kadar sürecek ya da hala sürüyor mu? Sıkılacak mısın? Başkasının mı sevgilisi olacaksın yoksa?
Yapma! Eğer öyleyse; vazgeçersen benden, dönersen sözünden; gözyaşını içine akıtan kadınlardan olamam ben. Ama yine de beni terketme! İnsanlar kötü, savunmasız bırakma beni! Sonrasında gözyaşım sessizliğime aksa ve ben sessiz çığlığımla haykırsamda kimseye duyurmam sevgimi, sevgimizi... Ya git ya kal! Ama gitmeni istemiyorum
Fakat bir gün bırakacaksan o gün bu gün olsun ve bırakmam deyipte hiç, bırakırsan; ahlarım seninle olsun. bilirsin ahlarım tutar!
Beni benden almadan, yaşamıma daha fazla dahil olmadan ver kararını! Benimle misin? İyi düşün ama! Ya ölür, ya ölürüm... Nolur minicik yüreğimi doldurma. Bir gün gideceksen ne olursun bugün olsun, hazırlamışken kendimi...
Dileğim gitme ama; git istiyorsan! Alışamam yokluğuna ama bağlayamam ya seni...

Bu şiir toplam 734 kez okundu.
8.06.2009

Bu şiire henüz yorum yapılmamış.

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©