DUYURULAR

SERBEST KÜRSÜ

AŞK SENİN ADIN


Ruhum huzur bulmuyor. Şimdi yanımda olsan göğsünde uyusam , uyanmasak. Kokunu çeksem içime işte desem o benimle benim. Sarılsam sana sımsıkı hiç bırakmasan beni. Sonra gözlerimin ta en içine baksan, dalsa gözlerin. Bir iç çeksen , alnımdan öpsen beni. Sonra canım çıkarcasına sarılsan. Hiç bıkmasak birbirimizden sonsuza dek mutlu olsak. Öpmeye doyamasam seni senden olacağı . Onun yüzüne baktığımda seni görsem bir daha aşık olsam her seferinde yeniden yeniden . Gözleri , saçları helede burnu aynı sen gibi olsa erkek olsa . Ah hayaller güzel şeyler senle olacak hayat daha da güzel .
Kader de var mıdır kavuşmamız ? Kimbilir biz belki iki ayrı eşlere sahip olacağız. Olsak bile birbirimizi düşünmeyeceğimize inanabilir miyiz?
Olmayacak bir şey bu belki ihanet belki aşağılık bir şey ama ikimizde bal gibi birbirimizi düşüneceğiz. Belki eşlerimizin yerine birbirimizi koyacağız. Beni düşünmeme gibi bir ihtimal bilmiyorum. Sen bana bağlı ben sana kader ağları etrafımızda çevrili. Hayatım senle anlam kazanıyor sanki. Gece yastığa başımı koyduğumda sen sabah kalktığımda aklımda yine sen. Sen benim bedenimi ve ruhumu ele geçirmişsin. Ben sana bağlı yaşayan ölü bir insanım artık.
İşte içimdeki seni görebiliyor musun hayalimde yarattığım seni , olacakları şimdi söyle nasıl unutabilirim. Hiç kimse unutmaz unuttum der sadece. Buna taş kalplilerde dahil. Ben herkesi beğenmeyen şımarık kız nerden bilebilirdim ki birgün deli gibi senin peşinden koşacağımı. Hadi sende anlatsana senin aklındaki , kalbindeki, gözlerindeki beni . Seni yücelttiğim gibi yüceltiyor musun sen de beni. Aşk tek hece çok anlam sen tek gerçek.
O zaman yazıma çok sevdiğim bir şarkının şiir kısmıyla veda edim;
İşte böyle sevgilim
Bunlar benim gerçek hislerim
Sayende beni bulan aşka senin ismini verdim
Bilmiyorum sonunda ölmeyi mi seni deli gibi görmeyi mi isterim
Sanmıyorum artık eminim AŞK SENİN ADIN.


esra güneş / 11.03.2014

Bu yazı 354 kez okundu.


YORUM YAP



YORUMLAR

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©