DUYURULAR

oya gedik ATATÜRK ,PROTOKOL Yemeğinde ! Şiiri



Facebook'ta Paylaş! Twitter'da Paylaş! Sık Kullanılanlara Ekle!
Harf Boyutu Küçült Harf Boyutu Normal Harf Boyutu Büyüt
Puanınız kaydedildi.
Teşekkür ederiz.
0,0
0
Şiire puan verin!

oya gedik

ATATÜRK ,PROTOKOL Yemeğinde !

AtaTürk ,protokol yemeğinde,Serviste BALIK,sunuluyo !yemek başlıyor , ATA''mız gömleyinin manşetlerini açıp kollarını sıvayıp ,balığı ellerinlen yemeğe başlıyor !yabancı konuklar tuaf,tuaf bakıp,fısıltılı konuşmaya başlıyolar,yaveri bu konuşmalrı duyup,ATA''mızın kulağına eğilip,Paşam tuaf konuşmalar geçiyor aralarnda ,Türkler bıçak ,çataldan ne anlar kullanmasını da bilmezler diyo ;ATa''mız gülümseyip ellerinle bi güzel yemeğe devam ediyor ,bitirdikten sonra ,manşetlerini kapatıp ,garsonu yanına çağırıyor,bir porsiyon daha lütfen ! ATA bıçak çatalla 2ci porsiyonu ustalıkla balığı yerken,konkların şaşkın bakışları yakalayıp,konuklara biz , Türkler bıçak ve çatalı kullamasını çok iyi biliriz,fakat metal BALIĞIN lezzetini kestiği gibi,damak tadını vermez !
Tabiki konuklar hem mahçup hemde doup kalıyorlar ,ey Yüce ATA''m Düşmanlarınıza verdiğin damak tadı derslerlerinden sanırım,gözlemlerime göre hangi restoranta gitsem ülkemize gelen yabancılar balığı elle yiyorlar ,şu güzelliğe bakın ! ben bu mevzuyu yaklaşık 30yıl önce duydum . ogünden beridir en lüks restorantlarda bile A%TA''mız gibi elle yerim gerçekten BALIĞıN tadını yok ediyor metal ! Saygılar !
oya gedik

Bu şiir toplam 735 kez okundu.
28.11.2008

Oya Gedik
SYN OKURLAR AFFINIZI İSTERİM TAHSİH VAR SİSTEM DE ŞU AN DÜZELTEMEDİ ! ATA''M , KELİME YÜDE TUŞU BASMIŞIM ,TEKRAR ÖZÜR DİLİYORUM !

28.11.2008 21:41:30


Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©