DUYURULAR

SERBEST KÜRSÜ

MEDENİYETİN AZI DİŞLERİ


Kanser aşısını bulan Kübalı doktor, kendini tehdit eden ilaç firmalarına şu yanıtı veriyor. “” Ürettiğim bu aşı tüm Dünya’da bedava dağıtılacak, ya da maksimum 1 dolara satılacak. Şimdi beni tehdit edenler düşünsün” diyor.
Bu habere neden değer verdik, doğruluğuna neden inandık. Lise yıllarında bizde bir doktorda kansere zakkum ağacından faydalanarak, kanser hastalarını tedavi ediyordu. Hatta bir televizyonda da tedavi edilenler tedaviden sonra iyileştiklerini anlattılar, Yüzlerce insanın tedavisi görmezden gelindi. Bazı sözde pirefesör Doktorlar bunca profler varken bir uzam Doktorun bu hastalığı tedavi etmesi mümkün değil diyerek. Bu doktoru linç etme hareketi başlattılar. İlaç firmalarından yardım, veya destek aldıkları açık ve net.. Bu doktorda korkup İngilizlere sığındı. İlaçlarını oradan alıyoruz. Bizim ilçemizde bir tuz fabrikası açıldı. Bir iki yıl sonra bu tuz fabrikası iflas etti. Sözde, Fabrikada çalışan onlarca kişi işinden oldu. Sizce normal mi? Ancak bu tuz fabrikası şimdilerde tıkır, tıkır çalışıyor, tuzun kalitesi de oldukça yüksek.. İşte Siyonizm kafalılar bunlara çalışırlar. Bu sözde ilaç fabrikalarının patronları Siyonist, dünyada işlerine gelmeyen bütün projeleri durdurmak için ellerinden geleni yaparlar. Tehditlerde boş değildir. Ancak bu aralar işleri iyi gitmiyor, bütün dünya bunların ne kadar acımasız, zalim insanlar olduklarını öğreniyorlar. Bir fabrika sahibiyle konuşurken Fabrika sahibi, kendisinin bir projenin onaylanması için bir üniversiteye gönderiyor. Ancak projenin cevabı olumsuz geliyor. Aradan birkaç yıl geçiyor. Bu fabrika sahibi kendi projesinin ufak bir değişiklik yapılarak, bir Alman firmasına satıldığını öğreniyor. Dava açıyor ancak kazanamıyor. Neden kazanamadığını biliyor, ancak kimse kendisine inanmıyor. Şimdilerde anlıyoruz ancak bize çok pahalıya mal oldu. Öldürülen mühendisler, Bakanlar, Başbakanlar, dünyada yapılan darbelerin nedenleri şimdilerde. Anlaşılmaya başlanıyor. Artık Siyonist Yahudilerin suyu bütün dünyada ısındı. Gün gelecek gerçek yüzleri ortaya çıkacak. Kimse onları yakınında dahi istemeyecek.. Bu arada Siyonist Yahudiler iblise taparlar, ondan yardım alırlar. Yoksa Siyonistlerin kafası çalışmaz.. Kafası çalışanları, tahditler, Şantajlarla işlerini yürütürler.. Yalakalar azaldıkça onlarında sonu gelecek inşa Allah. Dünyadaki Tüm savaşların fitilini bunlar ateşler. Okuyan, düşünen Amerikalılar uyandı.
Bizler çok yavaş uyanıyoruz. İnşa Allah geç kalmayız. Okuyor, düşünüyor, geçmişinizi, geleceğinizi düşünüyorsanız yaşıyorsunuz. Yoksa yaşadığınızı zan edersiniz.. Başkalarının istediğini değil, kendi çıkarlarınızı düşünerek, paylaşarak yaşamayı öğreneceğiz. Son söz” İyileşmiş, tedavi olmuş bir hasta, müşteri kaybıdır diyen zihniyet.. Kimlerin zihniyetidir. İblisi bütün insanlığın düşmanıdır, Siyonistler de onun oyuncağıdır. İnsanlığın felaketini isteyenler için yaşasın cehennem.. Okuyup, düşünen, manaya varmak için çaba gösterenlere selam olsun.




EYYUP AKMETİN / 4.10.2019

Bu yazı 56 kez okundu.


YORUM YAP



YORUMLAR

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©