DUYURULAR

SERBEST KÜRSÜ

W. CHURCHİLL’ DEN HAİN PLAN

W. Churchill’den “”Türkleri savaşarak, asker ve silah kullanarak asla yenemezsiniz.. Türklerin sadece din adamlarını ele geçirip onları kulanın. Onlar devleti yıkarlar! “” demiş mi? Demiş düşmandır der, normaldir. Ancak normal olmayan, bunlara bizim içimizden kimler destek verdi. Dinine, vatanına, milletine ihanet etti. Karşılığında ne aldı. Ölürken Ahirete ne götürdü. Orasını Yüce Mevlamız bilir.
Ancak bu hainler bu dünyada bizlere ne hainlikler bırakarak gittiler. Bu hainler bu dünyada kalan servetlerini nereden buldular? Ölürken bu servetlerini kimlere neden miras bıraktılar.. Gerçekleri öğrenmekten korkanlar ecdatlarına ihanet içindedirler. Dinimize ve din adamlarımıza saldıranlar. İftira atmak için birbirleriyle yarışanlar, içimizdeki münafıklar değil mi? Öyle ise münafıkları iyi tanıyalım.. Geleceğimize bizler sahip çıkmaz isek taliplileri Lawrence zihniyeti hazır kıta, bekliyorlar. Lawrence zihniyeti bir değil, artık binlerce. Yalakaları, çer, çöp onları saymıyoruz. Onlar zaden kendi kuyularını kendileri kazmış. Hangi taraf kazanırsa kazansın haineler hep kayıp eder.. Vatanlarına ihanet eden, Viyetnamlılar abd’de çöplerini karıştırıyor. Irak’ta vatanına ihanet edenler ortada, Libya’da, Suriye’de gavur demokrasi getirdi. Medeniyet getirdi. Aç kalınca kendi yavrusunu, ve pisliğini yiyen domuzla beslenen toplumdan ne beklersin. Sorsan hayvan severler.. Kaynar suya canlı canlı attıkları, hayvanlarla beslenirler. Çok hayvan severler. Kendi çocuklarını 18 dedi mi kapı önüne koyan bir zihniyet ne kadar medeni değil mi?
W. Churchill’in kafası bu kadar çalışır mı? Bizce hayır çalış saydı Ya Müslüman olurdu, yada Siyonit Yahudilere uymazdı. Osmanlıyı arkadan vuran Yahudiler, onlara hainlik düşünmez mi? Abd’ 12 Eylül’de vurup tehdit etmediler mi? Abd’liler öldü. Bir Yahudi öldü mü? Şimdi sıra Çin’ de onların arkasına saklanmak istiyorlar. Abd’ye parmak sallıyorlar.
Bizden bu kadar.. Geleceğini bilmek isteyen araştırır okur.
Dinini, vatanını, milletini sevenlere selam olsun..
Hainlerin sonu inşa Allah yakın olsun.
Vatanseverler Yüce Allah’a emanet olsun,
Hainlere şeytan zaten gereğini yapıyor.


EYYUP AKMETİN / 27.09.2019

Bu yazı 41 kez okundu.


YORUM YAP



YORUMLAR

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©