DUYURULAR

SERBEST KÜRSÜ

Ayasofya camii olmalıdır çünkü


Ayasofya cami olmalıdır. Çünkü Kılıç hakkı, çünkü Ecdadımız öyle isterdi. Çünkü Gavuristanda Kiliselerini açık artırmada satanlar. Ayasofyayı değil, İstanbulu(İSLAMBULU) İstiyorlar. Çünkü Hıristiyanlarda Siyonit Yahudilerin kuklası Papazlara cinsel istismar davalarını hangi Hıristiyan açar. Yahudiler yapar, Bizdeki sahte imamları, sahta türkleri, sahte kürtleri, sahte lazları, sahte arapları (Ermeni uşaklarını) aldatıp kullanan yine Siyonistler.. Ermenileri çok seviyorlarsa neden Ermenistanı açlık sınırından kurdarmıyorlar. Çünkü kulanılacak, Cahil aç ermeniler lazın siyonistlere.
Çünkü Ayasofyanın açılması siyonist Yahudilere ve yalaka sözde Hıristiyanlara, Osmanlı torunlarının İlk tokatı olacak. Çünkü islamın bekçisi ecdadımızın emanetine sahip çıkmamız namus borçumuz.
Çünkü daha dün Şehit edilen din kardeşlerimize ve daha önceki şehitlere, gazilere vefa borcumuz. Çünkü maskeler düştü hainler belli oldu.. Yurtta barış, dünyada barış ne zaman olmuş. Siyonitlere gereken cevap verilmezse, dahada şımarırlar.
Müslüman bir Türk evladı alarak bunu canı gönülden istiyoruz.. Ne gerekiyorsa o Ecdadımız Allahuekber- Allahuekber diyerek kurudu bizlerde koruyamazsak yazıklar olsun bize...
Çünkü İstanbul bizim, AYASOFYA BİZİM.. İsteyenler ağır bedel öderler.


EYYUP AKMETİN / 27.09.2019

Bu yazı 55 kez okundu.


YORUM YAP



YORUMLAR

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©