DUYURULAR

SERBEST KÜRSÜ

PAPAZLAR GÜNAH MI ÇIKARIYORLAR?


Büyük küçük demiyorlar,
Kadın, erkek ayırmıyorlar,
Din adına sapıklıklar yapıyorlar,
Papazlar günah mı çıkarıyorlar.

Avrupa da kiliseler satılıyor,
Papazlar neden evlenmiyor,
Rahibeler sarkıntılıklara isyan ediyor,
Papazlar günah mı çıkarıyorlar..

Bilinçli insanlar Müslüman oluyorlar,
Papazlar Siyonistlere mi hizmet ediyor,
Medeni Avrupalılar neden susuyor.
Papazlar günah mı çıkarıyorlar….

Sapık resimleri görünce önce biraz şaşırdık, bu da Siyonistlerin bir oyunudur dedik biraz araştırdık, Papazların bu sapıklıklarının yeni olmadığını öğrendik. Medeni insanlar neden bu papazların sapıklıklarına ses çıkarmıyorlar, diyemedik. Tencere dibin kara.. Medenilerin yüzleri onlardan da karaymış.. Avrupa da ki sapıklık oranlarını görünce şaşırmadık..
Araştırmayı kendileri yapmalarına rağmen oranlar felaket.. Kendileri battıklarını biliyorlar. Bizi de yanlarına çekmek, kendilerine benzetmek için, çok çalışıyorlar.. Kadın-Erkek arasındaki iyi ilişkileri bozunca ailelerimizin yok. Olacağı biliyorlar. Bizler uyuyor muyuz? Uyutuluyor muyuz? Bizde ne kadınlar erkeklere düşman nede erkekler kadınlara düşman.. Cahilliğimizden bütün tuzaklara düşüyoruz.. Medeni oluyoruz, özgür oluyoruz sanırken, canından olanlar, ahiretini yakanlar.. Az değil.. Oyun Şeytanın oyunu, papazlar, Siyonistler onun piyonları. En büyük düşmanınızı tanıyın, savaşmayı öğrenin.. Piyonlar kolay.. Dini, imanı para olanların hiçbir canlıya saygısı, acımazı olmaz.. Görünen köye bile kılavuz istiyorsunuz.. Yazık biraz kendinizi, ailenizi, çevrenizi düşünün.. İnsanlar sosyal bir varlıktır.. Sanki unuttuk… Benlik, kindarlık iblisin karakteri.. Hayat bir tiyatro! İyi insan, kötü insan olma hakkı bize verilmiş.. İster iyilik rolünü, oyna ister kötülük rolünü oynamaya karar ver. Sonunda Kötülerin sonu, cehennem, iyilerin sonu cennet.. Müslüman sen kendini her an kontrol et.. Hayat sırat köprüsü ..
Sen adil, sen merhametli, sen edepli, sen bilgili iyi bir insan ol.. Başkaları senin yerine ne cehenneme, nede cennete gider.. Sebepler önemli, sonuç daha da önemli.. Güzellikleri düşünüp, güzelliklerle yaşama azmi ve kararlılığı içinde olan insanlara selam olsun.. Ceza ve Mükâfat adil olursa… Her şey güzel olur.. İnşa Allah..
Dünyamız sonsuz cennet veya sonsuz cehennem Sınavı.. Neden unutuluyor.. Sonsuz Muhteşem tatil yada Sonsuz görülmemiş azaplar.. Yüce Yaradanımızın sonsuz Merhameti, gazabından çoktur. Tövbeler kurtuluştur.. Ölüm anına kadar! Sonrası yok..
Şerlerden uzak, Hayırlarda kalın.. İnşa Allah.




EYYUP AKMETİN / 28.08.2019

Bu yazı 70 kez okundu.


YORUM YAP



YORUMLAR

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©