DUYURULAR

şeyda persentili  İNSANLIK Şiiri

Facebook'ta Paylaş! Twitter'da Paylaş! Sık Kullanılanlara Ekle!
Harf Boyutu Küçült Harf Boyutu Normal Harf Boyutu Büyüt
Puanınız kaydedildi.
Teşekkür ederiz.
5,0
4
Şiire puan verin!

şeyda persentili (şeyda)

İNSANLIK

Sabır ah sabır..hükümsüzlük o kadar acı ki bunu anlatmaya mecal yetmiyor
Çok yorgun düştüm desem inanılır mı..? Evet inanılır her şey dışarıda göründü gibi olmaya biliyor insanlar anlayamaz iç dünyada neler yaşandığını herkezin bir hikayesi vardır.Farklı farklı yaşantılar anılar acılar veyat ki mutluluklar
Benim mutlulumu küçük çocuğun elinde ki oyuncağı alırcasına aldılar.
Neden mi..? ah onu ben bile açıklayamıyorum çaresizlik zor yalnızlık daha bir zor anlam verilmiyor. Evet bir arayış içinde olabilirim kendimi buldum biryandan ise kaybettim.Hayatın tam ortasındayım hep bir arayış hep bir neden…? İşte her şey buradan itibaren başlamakta. Hayatta kendinden başkası yook her zaman için teksin ölürken bile kara toprakta yapayalnızsın.
Bunu bilmek bile zor kimileri için basit olabilir ama benim için zor..
Hayat kötü insanlar kötü sen hayata bir yön verirsin o yoldan gitmeye çalışırsın bazen kazanır bazen yenilirsin burada ki amaç ayakta ne kadar fazla dura bildiğin yoksa hayatta bulunmanın ne anlamı varki..?
Bişeyleri başarmaya çalıştıkca itilirsin zorluklar çekersin biryandan acı ne kadar zor geliyor. Hayatta lay lay lom olmaktan başka önemli şeylerde varmış dimi..? kimleri anlamaz hayat standartları böyle ya bişeyi çok bildiklerini sanarlar yada hep yenilgiye uğrarlar ama bir türlü hatalarını kavradı halde icraat gösteremezler işlerine böyle geliyor sanırsam.Fakat gittikleri yol yol değildir ki koskoca boşluktan başka sonu yok çünki.Bizler yalansız doğru bir yolda yürümeyi seçerken yanılada biliyoruz bizlerde acı çekiyoruz ama en önemlisi gittimiz yolun sonunda bizim hak etimiz bir dünya var. En azından sonu olmayan bir yolda yürümüyoruz kendime soruyorum insanlık nereye gidiyor nereye..? cahil düşünceler yanlışlıklar neden..? beş parmağın beşide bir değildir dimi insanlık içinde ben bunu diyebiliyorum artık.
Kaybetmeyelim kazanalım doğru yolda yürümeye çalışalım bir şey kaybetmezsiniz aksine ne ekiyorsanız onu biçersiniz.. Ey ! insanlık artık kaybetmeyin kendinizi düşmeyin kirli hırslarınıza yenilmeyin artık doğruyu bulun ve huzura mutluluğa ulaşın anahtar sizde düşünün…!

Şeyda Persentili
04:13

Bu şiir toplam 1.186 kez okundu.
30.10.2010 19:25:55

şeyda persentili
ben teşekkür ederim ne demek.

11.11.2010 21:52:31


hatice hatice
ö.d tsk edrım dıer sıırlerımı de okuyabılır sın hepsı bırbırınde n guzel senn de megıne saglık senınkılerde guzel

10.11.2010 14:22:13


Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©