DUYURULAR

Buket karabulut HAYAT YALANMIŞ MEĞER!!! Şiiri



Facebook'ta Paylaş! Twitter'da Paylaş! Sık Kullanılanlara Ekle!
Harf Boyutu Küçült Harf Boyutu Normal Harf Boyutu Büyüt
Puanınız kaydedildi.
Teşekkür ederiz.
4,0
1
Şiire puan verin!

Buket karabulut

HAYAT YALANMIŞ MEĞER!!!


BEN HAYATTA HEP YANLIZMIŞIM MEĞER.DOĞDUĞUM GÜNDEN BERİ.ARKADAŞLARIMIN YANIMDA OLUŞU GEÇİCİ,AİLEMİN YANIMDA OLUŞU BİTİK,SEVGİLİMİN YANIMDA OLUŞU YALANMMIŞ MEĞER.BEN HEP YALAN YAŞAMIŞIM BU HAYATI.İNSANLARIN BANA HER SARILIŞI,HER DOKUNUŞU,HER BAKIŞI,HER KONUŞMASI YALANMIŞ.YA BENİMDE RUHUM YALANMIŞ BE DÜNYA! HER BAKIŞIM,HER NEFES ALIŞIM,HER ADIM ATIŞIMDA YALANMIŞ.BEN HEP BOŞ YAŞAMIŞIM BU DÜNYAYI BENİ KİMSE ÇÖZEMEDİ BUGÜNE KADAR,ONLARI ÇÖZEMEYİŞİM GİBİ.ASLINDA BEN HER KARESİ SİYAHA BOYANMIŞ BİR BİLMECEYİM,ÇÖZMEYE ÇALIŞTIKÇA İÇİMDE KAYBOLUYOR İNSANLAR,HAYATTA BUYMUŞ İŞTE.HER KARESİ YALAN HER ÇÖZÜMÜ KARIŞIK.İŞTE HAYAT YALANMIŞ MEĞER!!!

Bu şiir toplam 997 kez okundu.
27.09.2007

cemal YOSMA
yüreğinize sağlık buket hanım güzel olmuş nihat beyin önerisini yabana atmayın öyle yazarsanız bencede daha güzel olur kaleminiz daim olsun

27.09.2007 18:06:18


NİHAT İLİKCİOĞLU
Sayın Buket hanım;Elinize, yüreğinize ve kaleminize sağlık; çok güzel bir şiir yazmışsınız. Tebrik ederim.Gerçektende hayat yalan, dostluk yalan, hatta yaşamak bile yalan. Başarılarının devamını dilerim. Ben yazdığınız bu şiir sitesi şiirdemetinde juriyim bir eleştiri yapacam yazıyı düz yazı gibi değilde kıta kıta yazsanız daha güzel olurdu bence başarılar.

27.09.2007 12:08:21


Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©