DUYURULAR

çoban yıldızı HER ŞEYDE SEN VARSIN GÜLÜM.. Şiiri

Facebook'ta Paylaş! Twitter'da Paylaş! Sık Kullanılanlara Ekle!
Harf Boyutu Küçült Harf Boyutu Normal Harf Boyutu Büyüt
Puanınız kaydedildi.
Teşekkür ederiz.
0,0
0
Şiire puan verin!

çoban yıldızı (çoban yıldızım)

HER ŞEYDE SEN VARSIN GÜLÜM..

İşte bir gün daha bitti …Pencereden ayın ışığı odama yansıyor..Şöyle çevreme baktığım da herkes bir şeylerle meşgul oluyor..Ama ben seni düşünüyorum..Saatler,haftalar,belki de aylar geciyor hasretin içimde bir dağ gibi büyüyor..Ve ben;seni çok özlüyorum.Bilmem;hatırlar mısın bana verdiğin sözleri,hani bir yenimiz vardı;hiç ayrılmayacaktık..Hani beni seviyordun..nerede kaldı bu sözler..
Ey sevdiğim..! Sana söylüyorum duy beni;şimdi yaban ellerdesin.benden çok uzaklarda biliyorum.Aşkım dan mı kaçtın yoksa.?Bir damla sevgiyi çok mu gördün bana.Korktun da mı gittin uzaklara..!?Çağırsam beni biraz anlayıp geri döner misin.?Her şey bu kadar kolay mı sence KAHVERENGİ GÖZLÜM..Her şeyi bir anda silip atmak;yaşanmamış saymak çok mu kolay..!?Hani bir şarkımız..*Onu dinleyenci birbirimizi hatırlayacaktık..peki dinliyor musun şarkımızı KAHVERENGİ GÖZLÜM..Dinleyip anlıyor musun benim gibi.?? Hüzünlü şarkılar dinlerken kendinden geçiyor musun.?
Ey Sevgilim..! Bu sitem sana duy beni;duyda gel gör şu benim halimi..Ama görüp de acıma..! Senden istediğim ne para…Ne de pul..Bir damla sevgini verseydin YETER Dİ BANA..SENİ öyle çok seviyorum ki BENİ UNUTMA..! Eğer bir gün dünyanın bütün güzelliklerinden vazgeçip de ölümü seçeceksen yanıma gel..SANA sensiz yaşamanın ölüm olduğunu göstereyim…..!!

Bu şiir toplam 514 kez okundu.
18.05.2007 22:10:03

Bu şiire henüz yorum yapılmamış.

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©