DUYURULAR

çoban yıldızı Kolay olan hangisi gülümm..? Şiiri

Facebook'ta Paylaş! Twitter'da Paylaş! Sık Kullanılanlara Ekle!
Harf Boyutu Küçült Harf Boyutu Normal Harf Boyutu Büyüt
Puanınız kaydedildi.
Teşekkür ederiz.
0,0
0
Şiire puan verin!

çoban yıldızı (çoban yıldızım)

Kolay olan hangisi gülümm..?

Gitmek mi zor yoksa kalmak mı..güle güle diyebilmek mi..?Ardından bıraktığın sahile sen vuracaksan,baharlar senin renginde çiçek açacaksa,olmadığın halde kumlara ilan-ı aşk yazılacaksa,bırak mı kolay;bırakılmak mı; yoksa hoşçakal diye bilmek mi..?
Sözlerim yarım, okuduklarım yarım,sen gittin ya, yarım kaldım .. Gördüklerim bakışlarımızın yarısı.Adımlarım yarım,yüreğimin atışı yarım,cümlelerimin öznesi yok yarım..Ortada ikiye bölünmüş sevgi sözcükleri gibi;suların kesik atması gibi yarım..yarım gibi yarım..Söyleye bildiklerimin,yazabildiklerimin yarısı olduğu gibi..Sen gittin ya,yaşadıklarımın yarısını da götürdün..merhaba diyebilmek bilmek mi zor,hadi eyvallah diyebilmek mi yoksa kolay olan..Beraberken yaptıklarımızın yarını yapabiliyorsam ve şekerin kalmamışsa şekeri,tuzun da tuzu hayat tadını buruklaştırmışsa hüzünlü bakıyorsa aydınlık gece gibi eksik değil mi bir yanımız..?Kolay olan arkana dönüp el sallayabilme mi yoksa yüreğimin yarısı götürdüğünü bildiğin halde zoraki gülümseye bilmek mi..Sen gittin ya yarım..YARIM kaldı..Gitmek mi hüzünlü,yoksa kalmak mı.. İçim de dört nala koşan ayrılık sende kalan parçamı mı arıyor..Ellerini mi gözlerini mi..??
Her yerin ben de kaldı,her yerim sende..Daha ne arıyor ki bahane..? yarın bende, yarım sen de kalmışken..Beraberken bütünleşeceksek ardından el sallayabilmek mi kolay;yüreğimin yarısını götürdüğünü bildiğin halde gidebilmek mi..??

Bu şiir toplam 527 kez okundu.
18.05.2007 16:02:01

Bu şiire henüz yorum yapılmamış.

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©