DUYURULAR

çoban yıldızı Beni bana bırakma Şiiri

Facebook'ta Paylaş! Twitter'da Paylaş! Sık Kullanılanlara Ekle!
Harf Boyutu Küçült Harf Boyutu Normal Harf Boyutu Büyüt
Puanınız kaydedildi.
Teşekkür ederiz.
0,0
0
Şiire puan verin!

çoban yıldızı (çoban yıldızım)

Beni bana bırakma

Biliyor musun bir tanem..!!
Anlatmak isteyip de anlatamadığım o kadar çok şey var ki nereden nasıl başlayacağımı bilemiyorum..Fakat bildiğim ve inandığım bir tek şey var oda ,seni çok ama çok seviyor olmam ..Hem de bir tanem taparcasına....!
Hani ilk defa göz göze geldiğimiz o anı hatırlıyor musun;kaçamak bir buluşmasıydı bu gözlerimizin..Seni istiyordum biliyordun..Bakışların duyguluydu anlayışlıydı zaman zaman..Hiç bilmediğim bakışlarını dinliyordum seni dinliyordum..Dağ başın da apansız karşıma çıkan bir pınardı sanki gözlerin.Eğilip su içmek istiyordum kirpiklerinin arasından..İçim de yaktığın ateşi söndürmek istiyordum ama o ateş git gide büyüdü işte...Şimdi biraz da sen yan artık benim yanacak yerim kalmadı..
İnanamıyorum bir türlü;tuttuğum ellerini mi,öptüğüm dudakların mı..?Kim bilir belki de yoksun ben bir rüya görüyorum ve az sonra uyanacağım..Ne saçların kalacak ortalıkta,ne de gözlerin..Yine kahredici yalnızlığıma döneceğim.biraz daha yıkılmış biraz daha sensiz..
Dudaklarım kurumuştu,içim yanıyordu;suya hasret kurumuş bir ot gibiydi;yağmur olup yağdın üstüme yeşerdim,filizlendim.. Sonra ....Sonra bir tanem koku verdin renk verdin..Şimdi bırakıp gidersen bir defa ve son defa yine kuruyacağım,dağılıp toz olacağım anlıyor musun..?çünkü senden sonra kimse gelmeyecek,kimseler çalmayacak kapımı..Gidersen beni bana mahkum edeceksin;keşke ölsem diyeceğim o zaman keşke ölsem...
Şimdi bir tanem;sendeyim seninleyim seni yaşıyorum.Beni bana bırakma senden bir parçayım artık belki de baştan başa sen oldum farkın da değil misin..?Ama beni bana bırakma günden güne yok olmaktayım..Bütün ışıkları kaldırıp attım bir yana anlıyor musun..?gökyüzü güneş olsa sensiz karanlıktayım .. karanlıkta......
Bekle sevdiğim,bekle canım..İnan ki kavuşmamıza çok zaman kaldı..çok az zaman .. canım...her şeyim... bir tanem....!

Bu şiir toplam 549 kez okundu.
18.05.2007 15:36:58

Bu şiire henüz yorum yapılmamış.

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©